Използваме бисквитки, за да оптимизираме Вашият потребителски престой в уебсайта. Моля, запознайте се с нашата Политика за поверителност тук.

За чисто

защо да изберете чисто?

Дезинфекциращите, почистващи и измивни продукти ЧИСТО са създадени, за да Ви помогнат да защитите Вас и Вашето семейство от най-разпространените бактерии и гъбички, които могат да предизвикат опасни инфекциозни заболявания. 
Унищожават 99,9% от всички познати микроорганизми като Staphylococcus aureus, Escherichia Coli, Enterococcus hirae, Candida Albiсans, Pseudomonas aeruginosa.
 

ЧИСТО е нова специализирана марка, собственост на фирма „ Арома Козметикс“ АД. Продуктите са разработени  с цел запазване на здравето Ви и гарантират перфектно почистване и  цялостна грижа за поддържане на хигиената у дома и на работното място. 

С ЧИСТО ще почистите до съвършенство дома си, като постигнете едновременно перфектна чистота и дезинфекция. 
 
Специално подбраните активни съставки и почистваща система щадят едновременно човешкото здраве, околната среда и третираните повърхности.
 

Освен за дома, предназначени са и за обекти, свързани с  производство и търговия с храни – магазини, ресторанти, кафенета, обекти с обществено предназначение – хотели, училища, фризьорски салони, детски градини и ясли, транспортни средства, гари и др.

ЧИСТО е специалист в дезинфекцията. Всички продукти от серията имат бактерицидно и фунгицидно действие.